Nyheter

Nyheter

Den magiska föreställningen!

NyheterPosted by Anna Wretling Tue, April 04, 2017 12:15:28

Abrakadabra, simsalabim!

Dags igen för våra otroligt populära elevshower! Den här terminen kommer Ni att få uppleva en helt magisk föreställning med trollkarlar, kaniner, kortlekar och kanske en och annan borttrollad danslärare! En föreställning man helt enkelt inte får missa!

Vi kommer som vanligt att köra tre föreställningar i Folkets Hus och efter succén förra terminen med "Lilla" och "Stora" Föreställningen, fortsätter vi med det konceptet. I den lilla föreställningen dansar alla våra elever mellan 2,5-6 år, plus några uppvisningar av våra äldre elever. I den stora föreställningen dansar alla våra elever från 7 år och uppåt. All övrig info om kläder och teman kommer till alla elever efter påsk.

Stora Föreställningen 1: Fredag den 26e maj kl 18.00.
Lilla Föreställningen: Lördag den 27e maj kl 12.00
Stora Föreställningen 2: Lördag den 27e maj kl 18.00.

Biljettpriser Stora Föreställningen:
Vuxen 80:-
Ungdom (7-16 år) 60:-
Barn under 7 år gratis

Biljettpriser Lilla Föreställningen:
Vuxen 60:-
Ungdom (7-16 år) 40:-
Barn under 7 år gratis

Biljettkombo till båda föreställningarna:
Vuxen 120:-
Ungdom (7-16 år) 80:-
Barn under 7 år gratis

Biljettförsäljning på dansskolan:
Lördag 6e maj kl 10-15
Lördag 13e maj kl 10-15

Vi säljer ENDAST under dessa två dagar och man kan INTE lägga undan biljetter! Betalning sker med kort eller Swish och EJ med kontanter. Eftersom våra föreställningar brukar bli slutsålda kan man endast köpa 5 biljetter/familj. OBS! Det är först till kvarn som gäller och vi garanterar INTE att det finns biljetter kvar om man väntar med sitt köp. Eventuellt överblivna biljetter går att köpa fritt under avslutningsveckan. (Tid för detta kommer.)

Fikat i foajén säljs av KDCs tävlingsdansförening och all vinst går oavkortat till våra tävlingsdansare.

Vi hälsar alla nära och kära varmt välkomna till en helt magisk dansföreställning där allt knäppt, roligt, galet och underbart kan hända!

  • Comments(0)