Nyheter

Nyheter

Tips från coachen

NyheterPosted by Anna Wretling Wed, January 20, 2016 12:09:56
Hej och hallå alla!

Här kommer lite tips och idéer till alla nya och gamla elever om hur vi tycker att det ska vara hos oss för att alla ska trivas och få ut det mesta möjliga av sina danslektioner.

*Alla försöker att komma i tid till sin danslektion. Vi öppnar dörren 15 minuter innan första danslektionen för dagen börjar.

* Kom ihåg att klara av ev toabesök innan lektionen börjar.

* Alla föräldrar, syskon eller kompisar får vänta utanför danssalen. Självklart är alla välkomna in på de allra minsta dansarnas "uppvisning".

*För allas trevnad och för att minska risken för skador på vårt dansgolv, är det förbjudet att använda ytterskor där.

*För att minska skaderisken ser vi gärna att man anpassar sitt skoval till vilken dans man dansar.

* De elever som har mobiltelefoner med sig ställer dessa på ljudlöst medan lektionen pågår.

*Vi har alltid en liten vattenpaus mitt i lektionen. För att minska på onödigt spring ut och in i danssalen (plus av miljöskäl) vill vi gärna att man har med sig en vattenflaska in i salen och inte använder plastmuggar ute i entrén.

*Vi tillåter inte att man dansar med tuggummi i munnen.

*Om man dansar flera lektioner i följd kan det vara bra att fylla på med lite energi t ex frukt mellan lektionerna.

* Vi ber alla elever och föräldrar som kör bil till dansskolan att INTE parkera utanför vår entré eller de platser som är längs med huset. Vi ber er istället att välja alternativa parkeringar då mycket bilar och små barn inte är en bra kombo. Vi vill att alla våra elever ska kunna gå tryggt till och från sina danslektioner.

* Uppflyttning av elever till mer avancerade kurser eller till kurser med äldre deltagare sker ENDAST efter godkännande av Anna eller Sandra. Vi har över 20 års erfarenhet av dansundervisning och har hyfsad bra koll på vad som funkar eller inte funkar. Så elever eller föräldrar kan alltså inte själva bestämma när det är dags för en elev att byta grupp.

Med detta sagt hoppas vi att alla ska trivas hos oss och att denna termin ska bli den allra, allra bästa!

// Anna & Sandra  • Comments(0)//nyheter.karlskogadc.se/#post107